Raroh jižní - dravci, Zayferus (Falco biarmicus)

je menší než raroh velký. Poznávací znamení je rezavá hlava a je pestřeji vybarven. Žije na jihu Evropy i v severní Africe. Rád krouží. Jeho útočný let není tak důrazný jako u jiných sokolovitých dravců - proto se snadno fotografuje. V programu loví z krouživého letu kličkující koroptev.

© 2017 Copyright Zayferus.cz - všechna práva vyhrazena. Společnost Zayferus je chráněna registrovanou ochrannou známkou od roku 1992 | Dravci, ukázky, sokolnictví a ptáci.