Orel stepní - dravci, Zayferus (Aquila nipalensis )

je menší než orel skalní a také je méně dravý. Žije ve stepi a hnízdí často na zemi. Živí se lovem syslů a někdy sbírá u silnice přejetá zvířata. Orel stepní svojí postavou nápadně připomíná naše káně. Rozpětí má křídel má 1,7 m a váží 2,5 kg. Jmenuje se Dubai. V programu loví kličkující lišku.

© 2017 Copyright Zayferus.cz - všechna práva vyhrazena. Společnost Zayferus je chráněna registrovanou ochrannou známkou od roku 1992 | Dravci, ukázky, sokolnictví a ptáci.