ZAYFERUS - společnost na ochranu dravých ptáků www.zayferus.cz Společnost Zayferus je chráněna registrovanou ochrannou známkou od roku 1992 | Dravci, ukázky, sokolnictví a ptáci.

Orel stepní - dravci, Zayferus

(Aquila nipalensis (dříve rapax))
Orel stepní je menší než orel skalní a také je méně dravý. Žije ve stepi a hnízdí často na zemi. Živí se lovem syslů a někdy sbírá u silnice přejetá zvířata. Orel stepní svojí postavou nápadně připomíná naše káně. Rozpětí má křídel má 1,7 m a váží 2,5 kg. Jmenuje se Dubai.
V programu loví kličkující lišku.

vloženo: 27.04.2010 | autor: Jiří Hrotek

Copyright Zayferus.cz - všechna práva vyhrazena. | e-mail:info@zayferus.cz Powered by LTweb Editor
partneři: Cestovní systém, Egypt, PixelEU, Referáty, Taxi Plzeň, Tennis, Vtipy, Weby na míru, Zájezdy, Zvesela